sábado, 13 de septiembre de 2014

ASCENSIÓ AL MASSIS DEL VIGNEMALE PER LA CANAL DE LA MOSCOWA.






En este finde largo dos grupos de Perduts para conquistar el Macizo del Vignemale, dos grupos que por problemas de agenda fuimos con un día de diferencia y que por mucho que intentamos fue imposible coincidir en persona pero todos sabiendo que estábamos muy cerca como familia montañera que somos. Vamos a ver como fue todo con comentarios y fotos.


Missatge de Pau Armengol Muñoz:

El passat dia 12 de setembre , Antoni Fuster, Marisa González i jo mateix, Pau Armengol, vam fer una ascensió al massís del Vignemale. La ruta escollida va ser sortint del pàrquing de Bujaruelo anar a dormir a la cabanya de Cerbillonar, pujar al dia següent per la canal de la Moskowa al coll de Lady Lister, fer el cim del Pic Central (3235m) tornar al coll per fer el cim del Pic de Cerbillona (3247m) baixar al coll de Cerbillona , travessar el Glacier d'Ossoue i pujar al cim del Pic Longue (Vignemale). Després baixar a dormir al Refugi de Oulettes, passant pel refugi de Bayssellance, per admirar la impressionant cara nord del Massís del Vignemale. 

Al dia següent tornar a Bujaruelo pel Col de Mulos. Tot va sortir molt be i vam complir els objectius. Dissabte amb un temps boníssim i diumenge amb pluja, tormenta, i pedra però molts contents per lo tot lo viscut. Volem felicitar als companys/es del grup de Perduts que van sortir el dia abans per la seva ascensió i que fins el darrer dia vam estar en contacte mirant les rutes i el temps per si convenia fer algun canvi d'última hora. Volem agrair a Juan Perdut per la seva invitació, que no vam poder acceptar per qüestions d'agenda , ja que aquesta ens va obligar a marxar un dia després. 

Salut i muntanya a tothom!!!












































FOTOS CIMERAS.














No hay comentarios:

Publicar un comentario